© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jautieną supjaustykite siauromis juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame iš abiejų pusių apkepinkite mėsos gabaliukus, kol susidarys traški plutelė. Išimkite iš keptuvės mėsą, pasūdykite, o keptuvėje pastoviai maišydami pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutrintą česnaką ir smulkiai supjaustytą salierą.

Vėliau sudėkite skiltelėmis pjaustytus pomidorus, prieskonius, pasūdykite ir troškinkite uždengus dangčiu 5-6 minutes.

Mėsą sudėkite į kepimo formą ir apliekite paruošta mase. Pašaukite į orkaitę ir kepkite maždaug 45 minutes.

Prieš baigiant kepti, patiekalą apbarstykite tarkuotu sūriu ir dar keletą minučių palaikykite orkaitėje. Patiekalą patiekite karštą.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai