Jaučio širdis su kukurūzų koše

 (5)
Pagal šį receptą galima paruošti ne tik jaučio širdis, bet ir jautieną. Jautienos reikės 700 gramų.
Jaučio širdis su kukurūzų koše
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Ruošdami širdis, iš pradžių ištirpinkite vandenyje druską.

Nuplaukite širdis po vandens srove ir įdėję į pasūdytą vandenį palaikykite apie vieną valandą.

Nusunkite širdis ir apibarstykite žvėrienos prieskoniais (vienai širdžiai – vienas arbatinis šaukštelis mišinio).

Jei ruošiate mėsą, supjaustykite ją mažesniais gabaliukais ir apibarstykite
žvėrienos prieskoniais.

Kepkite keptuvėje įdėję 50 g sviesto, kol gražiai paruduos, paskui kepkite apie 6–7 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Likusius 50 g sviesto reikės vėliau panaudoti padažui.

Užvirinkite pieną ir plaktą grietinėlę su susmulkintais žaliaisiais pipirais.

Sudėkite kukurūzų košę, sumažinkite ugnį ir palikite troškintis 10 minučių.

Įplakite 50 g minkšto sviesto, sudėkite tarkuotą parmezaną ir atsargiai išmaišykite.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :