Jaučio širdis su kukurūzų koše
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ruošdami širdis, iš pradžių ištirpinkite vandenyje druską.

Nuplaukite širdis po vandens srove ir įdėję į pasūdytą vandenį palaikykite apie vieną valandą.

Nusunkite širdis ir apibarstykite žvėrienos prieskoniais (vienai širdžiai – vienas arbatinis šaukštelis mišinio).

Jei ruošiate mėsą, supjaustykite ją mažesniais gabaliukais ir apibarstykite
žvėrienos prieskoniais.

Kepkite keptuvėje įdėję 50 g sviesto, kol gražiai paruduos, paskui kepkite apie 6–7 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Likusius 50 g sviesto reikės vėliau panaudoti padažui.

Užvirinkite pieną ir plaktą grietinėlę su susmulkintais žaliaisiais pipirais.

Sudėkite kukurūzų košę, sumažinkite ugnį ir palikite troškintis 10 minučių.

Įplakite 50 g minkšto sviesto, sudėkite tarkuotą parmezaną ir atsargiai išmaišykite.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai