Japoniškos salotos su ananasais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pomidorą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su ananasų gabalėliais, apelsino skiltelėmis (nuluptomis ir be sėklų) bei smulkintu imbieru.

Į šią masę įberkite cukraus, druskos, supilkite citrinos sultis, viską sumaišykite ir padėkite į šaldytuvą. Prieš patiekiant į stalą viską išdėliokite ant salotų lapų, patiekite gražiame inde, užliekite grietinėlės, citrinos sulčių, druskos ir cukraus mišiniu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Pomidorai
450 g Konservuoti ananasai
2 vnt. Apelsinai
pagal skonį Marinuotas imbieras
pagal skonį Citrinų sultys
pagal skonį Druska
1 žiupsnelis Cukrus
3 šaukštas Grietinėlė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :