© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš anksto pasiruoškite aštrų aliejų. Papriką perpjaukite per pusę ir įdėkite į užsukamą butelį. Sėklų išimti nereikia. Supilkite aliejų ir 2 – 3 dienoms pastatykite kambario temperatūroje.

Džiovintus grybus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 10 min. Nupilkite vandenį, grybus stambiai supjaustykite.

Supjaustykite šitake grybus. Česnako skiltelę nulupkite, smulkiai supjaustykite. Svogūnų laiškus nuplaukite, smulkiai supjaustykite.

Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aštraus aliejaus, 4 min. pakepkite visus grybus. Suberkite česnakus, svogūnų laiškus, cukrų, supilkite citrinos sultis, sojos padažą. Maišydami pakepkite 3 min. paskui uždenkite dangčiu ir nukelkite nuo viryklės.

Makaronus išvirkite, nukoškite ir sudėkite atgal į puodą. Supilkite sezamų aliejų, išmaišykite.

Supilkite grybų padažą, išmaišykite ir išdėliokite į lėkštes.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai