Japoniškas vištienos sparnelių receptas

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Japonijos virtuvė
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įtrinkite vištienos sparnelius druska, pipirais, apvoliokite plaktame kiaušinyje, paskui – miltuose. Keptuvėje įkaitinkite sviestą perpus su aliejumi, apkepkite sparnelius, kol susidarys paskrudusi plutelė.

Pasigaminkite padažą iš 3 šaukštų vandens, 3 šaukštų sojos padažo, 1/2 stiklinės obuolių acto, 100 g cukraus ir smulkintos česnako skiltelės.

Padaže apvoliokite sparnelius ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 30 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Vištienos sparneliai
2 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Padažui:
3 šaukštas Vanduo
3 šaukštas Sojos padažas
100 ml Obuolių actas
100 g Cukrus
2 stiklinė Česnakai
Kepimui:
100 ml Aliejus
100 g Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :