© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą sutepkite riebalais.

Paruoškite tešlą. Kambario temperatūros sviestą sudėkite į dubenį, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Elektriniu plaktuvu plakite tol, kol cukrus visiškai ištirps. Po to po vieną įmuškite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir dalimis suberkite į kiaušinių masę. Tešlą vientisu sluoksniu iškrėskite į skardą ir kepkite penkiolika minučių.

Kol tešla keps, paruoškite įdarą.

Tofu (sojų varškę) sumaišykite su sojų pienu ir sutrinkite tyrelę. Įmaišykite riešutų kremą, cukrų, žiupsnelį vanilinio cukraus, vienos citrinos tarkuotos žievelės ir sultis. Iškrėskite šią masę ant tešlos. Ant viršaus išdėliokite gervuoges ir kepkite 40 minučių.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai