Jautiena
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jautieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite juostelėmis.

Salierus nuplaukite, morkas nuskuskite. Daržoves supjaustykite 3 mm storumo šiaudeliais. Svogūnų laiškus ir špinatus nuplaukite, nusausinkite. Svogūnu supjaustykite stambiais žiedais, špinatus – šiaudeliais. Grybus nuplaukite, kiekvieną perpjaukite į keturias dalis.

Lėkštėje sumaišykite 0,5 stiklinės šalto virinto vandens, sojų padažą ir cukrų. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite (nesumaišydami) salierus, morkas, grybus ir svogūnų laiškus. Kai užvirs, patroškinkite dar 5 min.

Daržoves sustumkite į vieną pusę, į kitą pusę sudėkite jautienos gabalėlius. Dar kartą užvirinkite ir troškinkite 5 min.

Galiausiai padarykite vietos keptuvės krašte, sudėkite špinatus ir dar 3 min. patroškinkite. O tada dėkite patiekalą į lėkštes.

Recepto kilmė: Japonijos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai