© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištienos filė gerai nuplaukite, nusausinkite ir atsargiai pamuškite
mediniu muštuku. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.

Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėkite po riekelę rūkyto kumpio ir sūrio. Uždėkite po šalavijo lapelį, perlenkite vištieną pusiau ir persmeikite mediniu pagaliuku.

Keptuvėje įkaitinkite lydytą sviestą ir kepkite kepsniukus po ė minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai pagels.

Pabaigoje supilkite baltą vyną, uždenkite keptuvę ir dar patroškinkite, kol vištiena bus visiškai iškepusi.

Patiekite su spagečiais ir mažais pomidoriukais.

Skanaus!

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai