Itališki vištienos kepsniukai

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė gerai nuplaukite, nusausinkite ir atsargiai pamuškite
mediniu muštuku. Pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.

Ant kiekvieno vištienos gabaliuko dėkite po riekelę rūkyto kumpio ir sūrio. Uždėkite po šalavijo lapelį, perlenkite vištieną pusiau ir persmeikite mediniu pagaliuku.

Keptuvėje įkaitinkite lydytą sviestą ir kepkite kepsniukus po ė minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai pagels.

Pabaigoje supilkite baltą vyną, uždenkite keptuvę ir dar patroškinkite, kol vištiena bus visiškai iškepusi.

Patiekite su spagečiais ir mažais pomidoriukais.

Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Vištienos filė
2 riekelė Rūkytas kiaulienos kumpis
2 riekelė Fermentinis sūris
1 žiupsnelis Šalavijai
1 žiupsnelis Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 šaukštas Lydytas sviestas
6 šaukštas Baltas vynas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :