© E.Kupšytės nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gerai išmaišyti tuną, varškę ir parmezano sūrį.

Įmušti du kiaušinius, įberti druskos ir pipirų, išspausti česnaką.

Įdėti supjaustytus svogūnų laiškus ir susmulkintus kaparėlius, viską išmaišyti.

Ištiesti sluoksniuotą tešlą, sudėti paruoštą masę, užlenkti tešlos kampus, kepti 180° įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai