Itališkas „Tinginys“

 (2)
Pasigaminkite itališką „tinginį“ - šokoladinę „salami“.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
1800min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
3.5000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visus sausainius susmulkinkite iki smulkių trupinių. Sudėkite į didelį dubenį.

Į indą virš puodo su verdančiu vandeniu sudėkite šokoladą, sviestą ir alkoholį. Pakaitinkite, kol išsilydys, tada nukelkite nuo ugnies, išmaišykite, sudėkite sutrupintus sausainius, kiaušinio trynį ir migdolus, gerai išmaišykite. Palaukite, kol atauš, tada 1 val palaikykite šaldytuve.

Sviestu patepkite foliją ir ant jos sudėkite šokolado masę. Rankomis suformuokite maždaug 30 cm ilgio ritinėlį, primenantį „salami” dešrą. Suvyniokite į foliją ir 4 val. palaikykite šaldymo kameroje, kad sutvirtėtų.

Kepimo popierių gausiai pabarstykite cukraus pudra. Išvyniokite šokoladine „salami” iš folijos ir padėkite ant kepimo popieriaus. Pavoliokite cukraus pudroje, kad paviršius pasidengtų baltai ir atrodytų kaip „salami” dešra.

Išėmę iš kameros 1 val. palaikykite šaldytuve, tada supjaustykite riekelėmis ir patiekite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Sudėtingumas :