Itališkas rikotos ir migdolų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 65min
Įvertinimas:
3.9231 26
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ištirpintą sviestą išsukite su druska, cukrumi, citrinų tarkuota žievele ir migdolų esencija.

Po vieną sudėkite kiaušinius, kaskart gerai išplakite.

Sudėkite rikotos sūrį ir labai gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.

Sumaišykite miltus, migdolų miltus ir kepimo miltelius. Įmaišykite juos į tešlą.

Tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą. Ant viršaus suberkite migdolų drožles ir jas kiek spustelėkite.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Iš formos išimkite kai atvės.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai