Itališkas pyragas su grybais ir grietinėle

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.7059 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius nuplaukite, perpjaukite į keturias dalis.

Suberkite grybus į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Pakepkite, tada suberkite garstyčias, dar pakepkite.

Kol atvės grybai, išvyniokite tešlą, įklokite į kepimo skardą. Pabadykite tešlą šakute. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, pašaukite skardą su tešla, kepkite 15 min.

Kol keps tešla, pasigaminkite įdarą. Kiaušinius ir grietinėlę išplakite iki vientisos masės.

Į šią masę suberkite grybus, druskos, pipirų, suberkite ir smulkintus špinatus, svogūnų laiškus, išmaišykite.

Ištraukite iš orkaitės skardą su tešla, uždėkite įdarą. Išplakite trynį ir šluotele aptepkite pyrago kraštus. Kepkite 20 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Pievagrybiai
4 šaukštas Aliejus
2 šaukštelis Garstyčios
200 ml Grietinėlė
200 g Špinatai
2 šaukštas Svogūnų laiškai
2 šaukštas Sūris kietas tarkuotas
žiupsnelis Muskato riešutas
2 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Kiaušinių tryniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 pakelis Šaldyta sluoksniuota tešla
Porcijos: 6
Sudėtingumas :