Itališkas omletas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su pienu, pipirais, druska, baziliku ir Provanso žolelėmis.

Pomidorus supjaustykite griežinėliais.

Keptuvėje ištirpinkite sviesto gabalėlį, įpilkite aliejaus ir palaukite kol gerai įkais.

Sumažinkite ugnį, supilkite kiaušinių plakinį ir sudėkite pomidorų riekeles.

Kepkite, kol apatinė omleto dalis atšoks nuo nuo keptuvės pagrindo ir apverskite.

Patiekite su česnakine duonele.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai