Itališkas obuolių pyragas

 (7)
Itališkas obuolių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius suplakite su pienu, aliejumi ir skystu medumi.

Maišant suberkite kukurūzų miltus, miltus, maltus džiūvėsėlius, cukrų, cinamoną ir druską.

Suberkite smulkintus migdolus, džiovintas vyšnias ir gerai išmaišykite.

Suberkite nuluptus ir nedideliais gabaliukais supjaustytus obuolius.

Gerai išmaišykite ir tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Obuoliai
100 g Migdolai
100 g Džiovintos vyšnios
100 g Kukurūzų miltai
200 g Miltai
100 g Malti džiūvėsėliai
100 g Cukrus
3 vnt. Kiaušiniai
500 ml Pienas
4 šaukštas Medus
50 ml Alyvuogių aliejus
0,5 šaukštelis Cinamonas
žiupsnelis Druska
Porcijos: 8
Sudėtingumas :