© E.Kupšytės nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Brangūs tautiečiai, ar žinote, kad italai dievina šviežius, geros kokybės ir lengvai paruošiamus užkandžius? O kas gi tokių nedievina… štai jau ir seilė nutįso… Tetule, judinkis! Rikota - populiarus ir sveikas Italijos pieno produktas, turintis mažai riebalų ir daug kalcio. Itališka rikotos užkandėlė tiesiog negali nepatikti!

Pomidorus supjaustyti mažais gabaliukais.

Rikotą supjaustyti mažais gabaliukais.

Rikotą sumaišyti su pomidorais, pagardinti druska, maltais pipirais ir mairūnu.

Užberti alyvuogių ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai