Itališka naminė pica

Autorius: Justina Murnikovaitė
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Suberiame miltus, įmaišome sausas mieles, suberiame druską, cukrų, supilame aliejų - viską pamaišome ir pilame pieną(arba vandenį). Tešlą minkome iki vientisos masės.

Picos ingredientus supjaustome, sutarkuojame (pagal poreikius). Visus supjaustytus produktus paeiliui dedame ant skardoje iškloto picos pado, ištepto pomidorų padažu bei majonezu. Ant viršaus užberiame sutarkuotą sūrį (kuo daugiau, tuo geriau).

Kepame 200 laipsnių temperatūroje ~ 35 minutes.

Itališka naminė pica
© Asmeninio archyvo nuotr.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Picos pagrindui:
300 g Miltai
200 ml Pienas (arba vanduo)
1 šaukštelis Sausos mielės
1 šaukštelis Druska
1 šaukštas Cukrus
1 šaukštas Aliejus
Priedai (dėti pagal skonį ir poreikius) :
Mėsa
Saldžiosios paprikos
Pievagrybiai
Fermentinis sūris
Picos prieskoniai
Bazilikai
Česnakai
Pomidorų padažas
Majonezas
Marinuoti agurkai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :