© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Suberiame miltus, įmaišome sausas mieles, suberiame druską, cukrų, supilame aliejų - viską pamaišome ir pilame pieną(arba vandenį). Tešlą minkome iki vientisos masės.

Picos ingredientus supjaustome, sutarkuojame (pagal poreikius). Visus supjaustytus produktus paeiliui dedame ant skardoje iškloto picos pado, ištepto pomidorų padažu bei majonezu. Ant viršaus užberiame sutarkuotą sūrį (kuo daugiau, tuo geriau).

Kepame 200 laipsnių temperatūroje ~ 35 minutes.

Itališka naminė pica
© Asmeninio archyvo nuotr.
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai