Ispaniškos spurgos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
2.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vandenį užvirkite.

Į verdantį suberkite druską, vanilinį cukrų. Maišant ištirpinkite.

Įdėkite sviestą ištirpinkite ir nukelkite nuo ugnies.

Maišant po truputį suberkite miltus ir labai gerai išmaišykite.

Maišant po vieną įmuškite kiaušinius.

Tešlą supilkite į konditerinį maišelį.

Puode įkaitinkite aliejų ir įspauskite po porą tešlos lazdelių.

Virkite aliejuje, kol gražiai apskrunda.

Ištrauktas spurgas dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Dar šiltas spurgas apvoliokite cukraus pudros ir rudojo cukraus mišinyje.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai