Ispaniškas jautienos troškinys

Ispaniškos virtuvės svečias - fricando.
Troškinys
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
85min
Recepto kilmė:
Ispanijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Grybus pamerkite. Įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų.

Mėsą supjaustykite stambiomis juostelėmis, pasūdykite, apibarstykite pipirais, apvoliokite miltais ir pakepkite. Kepkite po kelis gabalėlius, greitai, kad neišbėgtų sultys. Sudėkite apkeptus gabalėlius į puodą, uždenkite, kad neatvėstų.

Tame pačiame aliejuje (jei mažoka, įpilkite daugiau) pakepkite svogūną, sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus (prieš tai nuplikykite ir nulupkite žieveles bei išimkite sėklas). Daržoves kepkite 15 min., tada įpilkite vyno, padidinkite kaitrumą ir dar 3 min. patroškinkite.

Šiuo padažu užpilkite mėsą ir troškinkite apie 40 – 60 min. Jei padažo mažoka, įpilkite vandens.

Sudėkite į mėsą išmirkytus grybus (prieš tai nuspauskite) ir patroškinkite 10 min. Galiausiai sudėkite smulkintus česnakus, migdolus ir smulkintas petražoles.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Jautienos filė
1 sauja Džiovinti grybai
3 vnt. Pomidorai
1 vnt. Svogūnai
1 stiklinė Baltas sausas vynas
pagal skonį Druska
pagal skonį pipirai
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Miltai
Padažui:
6 vnt. Migdolai
1 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :