Indoneziška jautiena, gardinta kokosų pienu

Autorius: Lukas Semeževičius
Kąsnelis tolimųjų šalių receptų, kurį galite pasidaryti patys.
© Organizatorių nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Indonezijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visos prieskoninės daržovės, išskyrus šparagines pupeles, supjaustomos labai smulkiais kubeliais ir apkepamos svieste.

Jautiena nuplėvinama, supjaustoma labai smulkiomis juostelėmis ir apkepama kartu su daržovėmis.

Kai jautiena apkepa, pilamas kokosų pienas, gardina druska, pipirais ir troškinama. Kai jautiena suminkštėja, dedamos smulkiai pjaustytos šparaginės pupelės.

skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Jautienos išpjova
200 g Kokosų pienas
5 g Karis
10 g Petražolės
10 g Krapai
2 g Čiobreliai
40 g Svogūnai
20 g Česnakai
40 g Imbieras
1 vnt. Čili pipirai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
200 g Šparaginės pupelės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :