© T. Šimkaus nuotr.
Pagaminamas per: 3000min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Pusę minutės nedideliame karštyje pakepinkite imbierų ir česnakų pastą kartu su lauro lapais ir gvazdikėliais. Tuomet sudėkite šiek tiek apvirtą kiaulieną, anakardžių riešutų pastą, supilkite pieną,jogurtą, cukrų ir kardamono miltelius. Įberkite druskos pagal skonį. Štai ir viskas, skanaus!

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai