Indiškoji „Korma“ kiauliena

 (1)
© T. Šimkaus nuotr.
Pagaminamas per:
3000min
Recepto kilmė:
Indijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Pusę minutės nedideliame karštyje pakepinkite imbierų ir česnakų pastą kartu su lauro lapais ir gvazdikėliais. Tuomet sudėkite šiek tiek apvirtą kiaulieną, anakardžių riešutų pastą, supilkite pieną,jogurtą, cukrų ir kardamono miltelius. Įberkite druskos pagal skonį. Štai ir viskas, skanaus!

Sues Indian Raja
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kiauliena
25 g Jogurtas
1 šaukštas Aliejus
40 g Imbiero ir česnakų pasta
1/2 šaukštelis Juodieji malti pipirai
2 vnt. Lauro lapai
žiupsnelis Gvazdikėliai
50 g Anakardžių riešutų pasta
1 šaukštelis Grietinė
1 šaukštelis Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
1/2 stiklinė Pienas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :