© T. Šimkaus nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Tešlai sumaišykite visus ingredientus: miltus, druską, aliejų bei sėklas ir po truputį pilkite vandenį. Maišykite ir minkykite, kol tešla pasidarys minkšta ir tampri. Pridenkite lengva medžiaga ir palaikykite apie 15 minučių.

Įdarui į indą sudėkite trintas bulves ir visus prieskonius (druską, kalendrą, šviežius kalendros lapus, kmynus) ir virtus žirnelius. Viską išmaišykite.

Iš tešlos padarykite mažus rutuliukus (apie 5 cm skersmens), perpjovę per pusę gausite apskritimų puseles. Iš jų padarykite konusus, įdėkite šaukštą įdaro ir užspauskite galą. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol pyragėlis pasidarys auksinės rudos spalvos.

Karštas samosas patiekite su mėtų, tamarindų arba pomidorų padažu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai