© VMG nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitintame aliejuje apkepinkite šiaudeliais pjaustytą svogūną. Užberkite karį ir maišant pakepinkite.

Berkite kubeliais pjaustytą vištieną, papriką ir moliūgą. Supilkite sultinį ir kokosų pieną. Troškinkite ant lėtos ugnies, kol sutirštės(apie 20-25 min.).

Supilkite žuvies sultinį, laimo sultis, suberkite cukrų. Dar truputį pakaitinkite.

Patiekite troškinį apibarstę smulkintomis kalendromis ir aitriąja paprika.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Indijos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai