Indiškas vištienos troškinys

© VMG nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Indijos virtuvė
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitintame aliejuje apkepinkite šiaudeliais pjaustytą svogūną. Užberkite karį ir maišant pakepinkite.

Berkite kubeliais pjaustytą vištieną, papriką ir moliūgą. Supilkite sultinį ir kokosų pieną. Troškinkite ant lėtos ugnies, kol sutirštės(apie 20-25 min.).

Supilkite žuvies sultinį, laimo sultis, suberkite cukrų. Dar truputį pakaitinkite.

Patiekite troškinį apibarstę smulkintomis kalendromis ir aitriąja paprika.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Aliejus
300 g Moliūgai
150 g Paprikos
200 g Vištienos filė
2 šaukštelis Karis
300 ml Sultinys
400 ml Kokosų pienas
3 šaukštas Laimo vaisių sultys
3 šaukštelis Žuvies padažas
3 šaukštelis Žuvies padažas
2 šaukštelis Cukrus
1 vnt. Čili pipirai
1 žiupsnelis Kalendros
Porcijos: 4
Sudėtingumas :