© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Lęšius nuplaukite. Puode užvirkite vandenį, suberkite lęšius ir pavirkite 10 minučių, kol lęšiai suminkštėja. Tada įberkite druskos, sudėkite laurų lapus, cinamoną, ciberžolę. Suberkite supjaustytas daržoves, įdėkite šaukštą sviesto ir virkite ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės, o lęšiai visai suvirs.

Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą, suberkite kmynus, sutrintas atriąsias paprikas, imbierą ir maišydami pakepinkite.

Pakepintus prieskonius sudėkite į sriubą ir palikite kelioms minutėms. Patiekite papuošę žalumynais ir citrinų riekelėmis.

Sriuba valgoma su ryžiais arba pita.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai