© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Kokose pragręžkite skylutę, nupilkite skystį.

Įvyniokite kokosą į rankšluostėlį ir stipriai stuktelėkite mediniu virtuviniu plaktuku ar kokiu kitu daiktu, kad sueižėtų lukštas. Lukštą nulupkite, išimkite minkštimą.

Atpjaukite ketvirtadalį minkštimo (likusią dalį įdėkite į šaldytuvą, galėsite suvalgyti ar panaudoti kitiems gaminiams). Nupjaustykite rudą žievelę, tada sutarkuokite kokoso ketvirtadalį rupia tarka.

Agurkus perpjaukite išilgai, paskui supjaustykite 4 – 5 mm storio gabalėliais.

Pipirus perpjaukite išilgai, išimkite sėkleles, minkštimą supjaustykite plonytėmis juostelėmis. Pipirus geriausia pjaustyti su pirštinėmis.

Šakute suplakite jogurtą su citrinos sultimis, kalendros lapeliais, sudėkite agurkus, pipirus, kokosą, suberkite druską, cukrų, išmaišykite ir pusvalandžiui pastatykite į šaldytuvą. Po pusvalandžio patiekite su karštomis bulvėmis ar skrebučiais.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai