Imbierų ir kopūstų salotos
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Susmulkinkite kopūstus, sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūną.

Sudėkite į dubenį ir paminkykite salotas rankomis, kad būtų minkštesnės.

Sumaišykite imbierą, actą ir aliejų. Supilkite mišinį į salotas ir gerai išmaišykite.

Pagal skonį įberkite druskos bei pipirų ir palikite vėsioje vietoje.

Šias salotas galima ruošti diena anksčiau – tada išryškės aromatai.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai