Imbierinis namukas

 (9)
Pasigaminti kalėdinį namuką nėra labai sudėtinga. Svarbiausia paruošti aromatingą imbierinę tešlą ir iškepti visas namo konstrukcijai reikalingas detales - namo sienas, namo sienose nepamiršti angų durims ir langams, pasigaminti stogo šlaitus, langines ir duris, tvoros statinius.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
360min
Įvertinimas:
3.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visos šios dalys sulipdomos specialiai paruošta cukraus ir kiaušinio baltymo mase, kuri sulipdo ir sutvirtina visą konstrukciją. Dekoruojant suomiai pataria pasitelkti fantaziją – ta pačia mase, kurios pagrindas yra kiaušinio baltymas ir cukrus, papuošiamas stogas, langinės, ja klijuojami saldainiai.

Užkaitinkite sirupą su prieskoniais, išmaišykite ir ataušinkite. Išsukite margariną su cukrumi. Įmaišykite kiaušinį. Sumaišykite sirupą, margariną su cukrumi ir kiaušiniu. Jei margarinas imtų stingti, įpilkite truputį miltų.

Sudėkite plaktą grietinėlę. Pabaigoje supilkite gesintą sodą ir miltus. Gerai išmaišykite. Atšaldykite tešlą šaldytuve per naktį. Kepkite kitą dieną iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Papuošimui naudokite kiaušinio trynį ir cukraus pudrą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

425 g Sviestas
425 g Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Sirupas
2 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
1 šaukštelis Gvazdikėliai malti
1 kg Miltai
4 šaukštelis Kepimo milteliai
Sudėtingumas :