© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 360min
Įvertinimas:
3.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Visos šios dalys sulipdomos specialiai paruošta cukraus ir kiaušinio baltymo mase, kuri sulipdo ir sutvirtina visą konstrukciją. Dekoruojant suomiai pataria pasitelkti fantaziją – ta pačia mase, kurios pagrindas yra kiaušinio baltymas ir cukrus, papuošiamas stogas, langinės, ja klijuojami saldainiai.

Užkaitinkite sirupą su prieskoniais, išmaišykite ir ataušinkite. Išsukite margariną su cukrumi. Įmaišykite kiaušinį. Sumaišykite sirupą, margariną su cukrumi ir kiaušiniu. Jei margarinas imtų stingti, įpilkite truputį miltų.

Sudėkite plaktą grietinėlę. Pabaigoje supilkite gesintą sodą ir miltus. Gerai išmaišykite. Atšaldykite tešlą šaldytuve per naktį. Kepkite kitą dieną iki 225 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Papuošimui naudokite kiaušinio trynį ir cukraus pudrą.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai