Imbieriniai riešutai su medaus glazūra
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Orkaitę įkaitinkite iki 175 laipsnių. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos berkite riešutus. Juos kepinkite 10 minučių, praėjus pusei laiko riešutus pamaišykite.

Dideliame karščiui atspariame inde riešutus sumaišykite su medumi. Berkite druskos ir dar kartą pamaišykite. Dar vieną skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant kepimo popieriaus pilkite aliejaus, tada berkite riešutus ir maišykite, kol riešutai bus padengti aliejaus plėvele.

Palikite riešutus vėsti, per pirmąsias 20 minučių 2-3 kartus pamaišydami juos. Berkite vanilės, imbiero ir česnako miltelių, išmaišykite ir palikite galutinai atvėsti.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Šaltą
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai