Imbieriniai riešutai su medaus glazūra
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Orkaitę įkaitinkite iki 175 laipsnių. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos berkite riešutus. Juos kepinkite 10 minučių, praėjus pusei laiko riešutus pamaišykite.

Dideliame karščiui atspariame inde riešutus sumaišykite su medumi. Berkite druskos ir dar kartą pamaišykite. Dar vieną skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant kepimo popieriaus pilkite aliejaus, tada berkite riešutus ir maišykite, kol riešutai bus padengti aliejaus plėvele.

Palikite riešutus vėsti, per pirmąsias 20 minučių 2-3 kartus pamaišydami juos. Berkite vanilės, imbiero ir česnako miltelių, išmaišykite ir palikite galutinai atvėsti.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai