© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šiitake grybus pusvalandžiui pamerkti į vandenį, kad suminkštėtų, paskui smulkiai supjaustyti.

Svogūnų galvutes smulkiai supjaustyti, morką sutarkuoti, imbiero šaknį ir česnaką taip pat susmulkinti. Sepijas 5 minutes pakepinti įkaitintame aliejuje, paskui suberti susmulkintas daržoves, pupelių daigus, pusę česnako, grybus bei jautieną.

Kai visi produktai apkeps, įdarą pagardinti druska, pipirais ir cukrumi pagal skonį ir atvėsinti. Kai atvės, įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.

Sepijas įdaryti daržovių ir mėsos faršu ir virti garų puode 15 min.

Padažui sezamo sėklas pakepinti keptuvėje be aliejaus ir lengvai sutrinti. Į sojos padažą suberti sezamo sėklas, likusią dalį česnako, įpilti sezamo aliejaus ir pagardinti citrinos sultimis.

Paruoštas sepijas supjaustyti riekelėmis, padažą geriau patiekti atskirai.

Paruošimo būdas: Garinti Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai