© lieknosbites.lt
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Tai padaryti tinklaraštis „Lieknos bitės“ siūlo pasikliaujant paprastais patarimais:

  • rinkitės liesą mėsą – kalakutieną.
  • Įprastą garnyrą – bulves – pakeiskite grikiais ir kelias sekundes apvirtais brokoliais.
  • Įdarui panaudokite kuo daugiau daržovių.

Gaminimas:

  1. Išskobkite paprikas, kepurėles nupjaukite, tačiau neišmeskite.
  2. Faršą sumaišykite su druska, pipirais ir apkepkite įkaitintoje keptuvėje (prieš tai išlydykite 1 v. š. ghi sviesto). Mėsa turi būti apskrudusi.
  3. Keptuvėje išlydykite kelis šaukštus ghi sviesto, berkite kubeliais pjaustytą svogūną, tarkuotą morką ir cukiniją. Kelias minutes pakepkite uždengę dangtį, tada – kelias minutes nuėmę dangtį.
  4. Kuskusą užpilkite sultiniu ir palikite bent 10-čiai minučių, kad išbrinktų (skysčio neturi likti, jei lieka – jį nupilkite).
  5. Kuskusą, mėsą ir daržoves sumaišykite iki vientisos masės. Jei reikia, dar pagardinkite druska, pipirais.
  6. Paprikas įdarykite ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 30-čiai minučių.
  7. Paprikas patiekti galima pačiais įvairiausiais būdais. Mes šį kartą rinkomės mėgstamą grikių garnyrą (virti grikiai, kelias minutes apvirti brokoliai, 1 a. š. sviesto, druska, pipirai).

Įdarytos paprikos – vakarienė, kuri visada pavyksta
© lieknosbites.lt

Skanaus!

Tinklaraštis „Lieknos bitės“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai