© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Porus supjaustyti 6-7 cm ilgio gabaliukais. Kiekvieną gabaliuką suskirstyti į vamzdelius. Mažus vamzdelius smulkiai supjaustyti ir kepti alyvuogių aliejuje su smulkintais česnakais. Į faršą pridėti druskos ir pipirų. Sumaišyti su keptais svogūnais. Pridėti žolelių - krapų, petražolių, kalendrų. Gerai išmaišyti.

50 g sūrio smulkiai sutarkuoti ir išmaišyti su faršu. Juo užpildyti vamzdelius. Pakepti alyvuogių aliejuje ant stiprios ugnies 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Įdėti vamzdelius į kepimo indą, supilti grietinę ir kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių karščio orkaitėje 25 minutės. Likusį sūrį stambiai sutarkuoti. Vamzdelius pabarstyti sūriu ir kepti orkaitėje dar 5-7 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai