© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Svogūną ir česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite ir sudėkite į faršą. Pagardinkite druska ir pipirais, viską gerai išmaišykite.

Pievagrybius nuplaukite, nupjaukite kotelius. Kepurėles įdarykite paruoštu faršu, stipriai įspausdami į kepurėles. Apkepkite grybus įkaitintame aliejuje po 4 min. iš abiejų pusių. Supilkite sojų padažą, uždenkite dangčiu ir patroškinkite dar 2 min.

Salotas nuplaukite ir stambiai suplėšykite. Pipiro ankštį supjaustykite žiedeliais. Pagardinkite druska, aliejumi ir apšlakstykite laimo sultimis. Viską išmaišykite ir patiekite su pievagrybiais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai