© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Burokėlius išvirti ir šaukšteliu išgremžti vidų. Įkaitintame aliejuje pakepinti susmulkintus svogūnus, česnakus, paskui sudėti maltą mėsą, atšildytus bei susmulkintus špinatus ir troškinti, iki mėsa iškeps.

Įdarą pagardinti prieskoniais ir jo prikimšti burokėlius. Ant viršaus užkrėsti po šaukštelį majonezo. Burokėlius sudėti į ugniai atsparų indą, supilti sultinį ir pašauti į 180 oC orkaitę, kepti 10 min., paskui uždėti po gabalėlį sūrio, vėl pašauti į orkaitę ir kepti, kol sūris išsileis.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai