Įdarytas viščiukas su saulėje džiovintais pomidorais

Virtuvės šefo Ruslano Bolgovo receptas.
Įdarytas viščiukas su saulėje džiovintais pomidorais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
100min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iškaulinėtą viščiuką padedame oda į viršų ir marinuojame česnakais, druska ir pipirais.

Į vištienos šlaunelių faršą įdedame skrudintus svogūnus, pomidorus ir kumpį, viską sumaišome.

Paruoštą įdarą dedame į iškaulinėto viščiuko vidurį ir sugrąžiname viščiukui buvusią formą, sukryžiuojame kojas ant pilvo, užtvirtiname mediniais pagaliukais.

Paruoštą viščiuką nuplauname ir nusausiname, tada padedame ir įtriname druska, klevų sirupu, penkių pipirų mišinių, laimų žievele.

Ant kepimo skardos padedame kepimo popieriaus, ant kurio uždedame viščiuką nugara į viršų.

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame viščiuką 30 min., po to apverčiame ant nugaros, tada patepame su majonezu ir kepame 30 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Višta
1 vnt. Žaliosios citrinos
60 g Saulėje džiovinti pomidorai
80 g Vytintas kumpis
0,5 šaukštelis Bazilikai
3 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Pipirai
500 g Vištienos faršas
50 g Skrudintų svogūnų drypsniai
3 šaukštas Majonezas
50 g Klevų sirupas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :