Įdaryta paprika

Tai meksikietiškas patiekalas, kurį galite pasigaminti ir ugningą, ir švelnesnį, reguliuodami pipirų kiekį.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Orkaitę įkaitinkite iki 180 C. Nupjaukite paprikų viršų, išimkite sėklas.

Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apie 2 min. pakepinkite svogūnus, kol suminkštės. Suberkite smulkintus česnakus, aitriuosius jalepeno, čili pipirus ir kmynus. Pakepinkite dar 2 min.

Supilkite konservuotus pomidorus, ryžius, kukurūzus ir pupeles. Troškinkite, kol skystis išgaruos, o troškinys pasidarys vientisas. Gauta mase įdarykite paruoštas paprikas ir sudėkite į kepimo indą.

Kepkite orkaitėje 40 min., kol paprikos suminkštės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :