Į šoninę suvyniota kiaulienos filė
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C laipsnių. Supjaustykite kiaulienos filė į keturis gabaliukus ir apibarstykite prieskonių mišiniu. Apvyniokite kiekvieną mėsos gabaliuką šonine ir sutvirtinkite dantų krapštuku.

Pakepinkite mėsą ir voveraites keptuvėje su sviestu. Sudėkite mėsos gabaliukus į orkaitę ir kepkite, kol vidinė mėsos temperatūra pasieks 60 °C laipsnių. Išimkite mėsą iš orkaitės ir palikite brandintis, kad ji taptų sultingesnė.

Užvirinkite vandenį, įberkite druskos, sudėkite šparaginius žirnius ir pavirkite maždaug 1 minutę. Nukoškite žirnius ir užpilkite šaltu vandeniu. Kai žirniai atvės, nupilkite vandenį. Nukoškite pupeles, nuplaukite jas šaltu vandeniu, sudėkite į puodą kartu su prieskonių mišiniu, sviestu, citrinų sultimis ir užvirkite. Baigę virti sutrinkite ir sudėkite tarkuotą sūrį. Jei tyrė per tiršta, įpilkite vandens.

Sudėkite pupelių tyrę, mėsą ir voveraites į lėkštę. Papuoškite cukriniais žirniais ir petražolėmis.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai