© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Užvirkite vandenį puode ir įpilkite actą, užvirkite vandenį vėl ir sumažinkite ugnį. Kiaušinius atsargiai išmuškite į dubenėlį ir lėtai įleiskite kiaušinius po vieną į vandenį (nedėkite visų iš karto - palaukite kol kiekvienas pabaltuos. Išjunkite ugnį, uždenkite puodą ir palikite 4 minutes. Ištraukite kiekvieną virtą kiaušinį atskirai. Iš pirmo karto gali ir neišeiti, bet pabandžius kelis kartus tikrai pavyks.

Padažo paruošimas:
Keptuvėje ištirpdykite sviestą. Sudėkite likusius padažo ingrientus į trintuvą (maišytuvą) ir išplakite. Lėtai maišant supilkite ištirpdytą svietą ir lėtai plakite. Supilkite į indą ir pastatykite netoli šiltos viryklės - nevirkite ir nešildykite papildomai.

Paskrudinkite batono riekutes, uždėkite rūkytą lašišą, atsargiai uždėkite kiaušinius ir užpilkite Hollandaise padažo.

Patiekite kartu su žalumynais.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Velykų stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pusryčiai
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai