Havajietiškas ananasų pyragas

Už receptą dėkojame skaitytojai Robertai.
Havajietiškas ananasų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sviestu ištepkite 20 cm skersmens kepimo formą.

60 gramų sviesto gerai išsukite su 60 gramų cukraus ir medumi ir juo padenkite formos dugną.

Dėkite konservuoto ananaso griežinėlį į vidurį. Likusius griežinėlius perpjaukite per pusę ir išklokite formos pagrindą neliesdami sienelių.

Pyrago tešlai gerai išsukite likusį sviestą su likusiu cukrumi, įpilkite vanilės ekstrakto ir įmuškite kiaušinius. Viską gerai sumaišykite.

Miltus sumaišykite su druska ir kepimo milteliais, suberkite į sviestą, išmaišykite ir įpilkite ananasų sirupo. Vėl viską gerai išmaišykite.

Tešlą užpilkite ant pyrago viršaus ir atsargiai tolygiai paskirstykite ją, kad nesugadintumėte pyrago viršaus.

Kepkite 25 minutes iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Iškepusį ir kiek pravėsusį pyragą apverskite ant lėkštės (ananasai turi atsidurti viršuje).

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
130 g Sviestas
130 g Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
1 šaukštas Konservuotų ananasų sirupas
130 g Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
Pyrago viršui
60 g Sviestas
60 g Cukrus
4 riekelė Ananasai
1 šaukštas Medus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :