© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Padažui sutrinamas šviežio avokado minkštimas, dedama šiek tiek citrinos sulčių ir druskos. Trinama šakute arba smulkintuvu. Citrinos sultys padeda išsaugoti avokado spalvą. Iš papildomų ingredientų galima naudoti pomidorus, aitriuosius ir saldžiuosius pipirus, svogūną (ir laiškus), kalendrą, česnaką ir t.t.

Reikės:

2 sunokusių avokadų
2 česnako skiltelių
2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių
druskos, pipirų.

Išimkite avokado minkštimą, susmulkinkite česnaką ir avokadą smulkintuve su žaliosios citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir šafranu.

Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai