Gvakamolė su pupelėmis

Gvakamolė su kukurūzų traškučiais
© Organizatorių nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Avokadus perpjauname, išimame kauliukus, šaukštu išskobiame minkštimą.


Vieną čili pipirą supjaustome išilgai, pašaliname sėklas.

Trintuvu sutriname pusę skardinės pupelių, avokadų minkštimą, alyvuogių aliejų, druską, čili bei kitus pipirus ir citrinos sultis iki vienalytės masės.

Šaukštu išdėliojame paruoštą masę ant kukurūzų traškučių. Papuošimui ant viršaus uždedame likusias pupeles, plonai supjaustytas čili pipiro riekeles ir gražgarsčių lapelius.


Rekomendacijos.
Norint, kad avokado minkštimas nepatamsėtų, jį reikia sumaišyti su nedideliu kiekiu citrinos sulčių arba citrinos rūgštimi.

www.DELFI.lt
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 indelis Garuose ruoštos raudonosios pupelės
4 Avokadai
4 skiltelė Česnakas
1 Citrina
2 Čili pipirai
4 šaukštas Alyvų aliejus
16 Kukurūzų traškučiai
50 g Gražgarstės
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Pipirai
Sudėtingumas :