© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išklojame skardą kepimo popieriumi, dedame tešlą, ant jos išdėliojame plonai supjaustytas kriaušes, pelėsinį, fermentinį sūrį, apibarstome trupintais graikiniais riešutais, ant viršaus barstome Džiugą. Kepame 40 min. 170 laipsnių temperatūroje. Išėmus puošiame špinatų lapeliais.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai