Gurmaniška GRIKIŲ košė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir gerai nuvarvinkite. Svarbiausia, grikių nepervirti, bet palikti kiek kietesnius.

Jauną cukiniją supjaustykite mažais gabaliukais, morką plonais griežinėliais. Dėkite į keptuvė su įkaitintu sviestu.

Maišant kepkite kelias minutes - apie 5-8. Suberkite dar karštus grikius ir maišant kepkite dar porą minučių.

Suberkite sutrupintą fetą ir išmaišykite.

Patiekiant pagardinkite pipirais ir, jei reikia, druska.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai