Gurmaniška GRIKIŲ košė

 (2)
Gurmaniška GRIKIŲ košė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir gerai nuvarvinkite. Svarbiausia, grikių nepervirti, bet palikti kiek kietesnius.

Jauną cukiniją supjaustykite mažais gabaliukais, morką plonais griežinėliais. Dėkite į keptuvė su įkaitintu sviestu.

Maišant kepkite kelias minutes - apie 5-8. Suberkite dar karštus grikius ir maišant kepkite dar porą minučių.

Suberkite sutrupintą fetą ir išmaišykite.

Patiekiant pagardinkite pipirais ir, jei reikia, druska.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Grikiai
1 vnt. Morkos
0,5 vnt. Cukinijos
100 g Fetos sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :