Žuvų pynė
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pašalinkite kaulus ir supjaustykite filė vienodo dydžio juostelėmis.

Filė juosteles pagardinkite druska ir baltaisiais pipirais, suformuokite pynutę.

Kepimo formą ištepę sviestu sudėkite žuvų pynutes. Įpilkite sultinio ir vyno.

Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 8–10 minučių. Kepimo trukmė riklauso nuo žuvų juostelių storio.

Patiekite su bulvių koše arba ryžiais.

Špinatų padažas:

Špinatų lapus akimirkai pamerkite į karštą vandenį ir nuskalaukite
šaltu vandeniu.

Puode išlydykite sviestą ir pakepinkite svogūnus. Pridėkite špinatų lapų, pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite grietinėlę ir kaitinkite, kol padažas sutirštės.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai