© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Paltusą papiriname, pabarstome prieskoniais ir paliekame per naktį. Ryte padarome filė, palaistome citrinos sultimis ir paliekame keletui valandų. Prieš pat kepimą pabarstome druskyte.

Gerai įkaitiname aliejų (labai nedaug), dedame žuvį oda apačion. Apkepiname, apverčiame, vėl apkepiname. Tada pilame apie 75 g brendžio ir padegame. Kai nustoja degti, sumažiname ugnelę, uždengiame dangčiu ir paliekame 5 minutėms. Skanaus.

GURMANAMS: paltusas brendžio liepsnoje
© Asmeninio archyvo nuotr.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai