© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Česnako skilteles supjaustykite plonais griežinėliais.

Gilioje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite česnako skilteles, apibarstykite maltais pipirais ir paprikomis.

Pamaišydami kepkite česnakus 2 min. (kol pasidarys gelsvi).

Suberkite į keptuvę krevetes, apibarstykite druska, pipirais, „Provanso žolelių“ mišiniu. Maišydami kepkite, kol iškeps krevetės. Patiekalui galima imti ir šaldytas virtas krevetes.

Patiekite papuošę citrinos griežinėliais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai