GURMANAMS: česnakinės krevetės

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Česnako skilteles supjaustykite plonais griežinėliais.

Gilioje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite česnako skilteles, apibarstykite maltais pipirais ir paprikomis.

Pamaišydami kepkite česnakus 2 min. (kol pasidarys gelsvi).

Suberkite į keptuvę krevetes, apibarstykite druska, pipirais, „Provanso žolelių“ mišiniu. Maišydami kepkite, kol iškeps krevetės. Patiekalui galima imti ir šaldytas virtas krevetes.

Patiekite papuošę citrinos griežinėliais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Patiekalui reikės:
500 g Krevetės
6 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Aitriosios paprikos milteliai
pagal skonį Raudonieji malti pipirai
pagal skonį Provanso žolelės
pagal skonį Druska
Papuošimui reikės:
1 vnt. Citrinos
Porcijos: 3