Alyvuogių pica
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Ištrinkite sviestą su miltais. Supilkite vandenį ir išminkykite tešlą.

Išlipdykite ja 24 cm skersmens išardomos formos dugną.

Padėkite pusvalandžiui šaltai.

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite skiltelėmis, porą supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite aliejuje ant silpnos ugnies.

Apibarstykite rozmarinais.

Išplakite kiaušinius, pieną, grietinę ir tarkuotą sūrį.

Paplotį kepkite 225 laipsnių orkaitėje apie 8-10 minučių.

Svogūnus ir supjaustytas alyvuoges suberkite ant apkepto papločio ir ištrupinkite ant viršaus pelėsinį sūrį.

Užpilkite kiaušinių ir pieno maišiniu.

Kepkite 200 laipsnių orkaitės apatinėje dalyje apie 40 minučių.

Patiekite šiltą.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai