© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šoninę pakepinkime, sudėkime sviestą ir pakepinkime svogūnus iki permatomos spalvos, apibarstykime cukrumi ir dar pakepinkime. Tada sudėkime mėsą ir lengvai apkepkime. Apšlakstykime vynu arba actu, supilkime sultinį ir troškinkime valandą uždengtame inde. Tada suberkime šparagines pupeles, bulves ir dar patroškinkime 40 min.
Tiekime su ryžiais arba balta duona.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai