Gudrybė, kaip iškepti pačias skaniausias vištienos blauzdeles

 (4)
Gudrybė visai paprasta - mėsą minkštinantis ir skonio prisotinantis marinatas ir tinkamas kepimas.
Vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite medų, aliejų, garstyčias ir prieskonius.

Marinatu gausiai aptepkite nuplautas ir nusausintas blauzdeles.

Užpilkite marinato likutį, uždenkite ir dėkite porai valandų į šaldytuvą.

Marinato stipriai nenuvarvinant sudėkite blauzdeles į kepimo indą, aukštais kraštais.

Uždenkite kepimo folija.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Atidenkite ir kepkite dar kol gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Vištų blauzdelės
3 šaukštas Medus
3 šaukštas Dižono garstyčios
2 šaukštas Aliejus
1 šaukštelis Karis
0,5 šaukštelis Rūkytų paprikų milteliai
2 šaukštelis Šalavijai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :