Grybų ir svogūnų pica
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 55min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išsukite sviestą ir tarkuotas morkas.

Atskirai sumaišykite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius bei druską ir sudėkite į sviesto bei morkų maišinį.

Išmaišykite, kad tešla taptų vientisa.

Išlipdykite ja riebalais pateptos 26 cm skersmens pyrago formos dugną ir kraštus.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

Supjaustykite žiedais svogūnus, susmulkinkite grybus, paskaninkite baltaisiais pipirais ir rozmarinais.

Apkepkite aliejuje, kad suminkštėtų.

Sumaišykite dubenyje pieną, kiaušinį, sūrį ir sutraiškytą česnako skiltelę, sudėkite grybų ir svogūnų masę.

Užpilkite įdarą ant papločio ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20-25 minutes.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai