Grybų ir svogūnų pica

Neprilygstama grybų ir svogūnų pica patiks ir tiems, kurie šiaip jau grybus ne itin mėgsta.
Grybų ir svogūnų pica
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
55min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išsukite sviestą ir tarkuotas morkas.

Atskirai sumaišykite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius bei druską ir sudėkite į sviesto bei morkų maišinį.

Išmaišykite, kad tešla taptų vientisa.

Išlipdykite ja riebalais pateptos 26 cm skersmens pyrago formos dugną ir kraštus.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

Supjaustykite žiedais svogūnus, susmulkinkite grybus, paskaninkite baltaisiais pipirais ir rozmarinais.

Apkepkite aliejuje, kad suminkštėtų.

Sumaišykite dubenyje pieną, kiaušinį, sūrį ir sutraiškytą česnako skiltelę, sudėkite grybų ir svogūnų masę.

Užpilkite įdarą ant papločio ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20-25 minutes.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
100 g Sviestas
100 g Morkos
1 stiklinė Miltai
0,5 stiklinė Avižiniai dribsniai
0,5 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
Įdarui
3 vnt. Svogūnai
200 g Grybai
1 šaukštas Aliejus
0,5 stiklinė Pienas
1 vnt. Kiaušiniai
1 skiltelė Česnakai
100 g Fermentinis sūris
pagal skonį Rozmarinai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :