Grybų enčilada
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.

Apskrudinkite aliejuje griežinėliais supjaustytus grybus, svogūną ir kopūstą.

Sumaišykite salsos padažą, prieskonių mišinį ir pusę kiekio sūrio.

Užpilkite pusę paruošto padažo ant daržovių ir patroškinkite 2–3 minutes.

Uždėkite daržovių troškinį ant tortilijų ir suvyniokite taip, kad „siūlė“ būtų apačioje.

Sudėkite į aliejumi išteptą karščiui atsparų indą.

Užpilkite ant suktinukų likusį padažą ir apibarstykite likusiu sūriu.

Pakepkite orkaitėje apie 10 minučių, kol išsilydys sūris.

Patiekite su grietine.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Meksikos virtuvė

Naujausi recepetai