© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Vidutinio dydžio kepimo indą patepkite alyvų aliejumi arba sviestu, atidėkite. Alyvų aliejuje patroškinkite grybus, pabarstytus druska. Kaitinkite, kol išsiskirs skystis ir grybai kiek paruduos.

Sudėkite svogūnus ir kepkite dar keturias-penkias minutes arba kol svogūnai taps perregimi. Suberkite česnaką, kepkite dar minutę, nuimkite nuo ugnies. Sudėkite ryžius ir gerai išmaišykite.

Kitame inde sumaišykite kiaušinius, varškę, grietinę ir druską. Dideliame dubenyje sumaišykite ryžių ir varškės mišinį, viską sudėkite į kepimo indą.

Pabarstykite dviem trečdaliais parmezano, uždenkite folija ir kepkite pusvalandį. Nuimkite foliją ir kepkite dar dvidešimt ar trisdešimt minučių. Pabarstykite peletrūnu ir likusiu parmezanu, patiekite.

Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai